Ceapa se curata si se taie marunt;
Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii si se pun la pastrat in apa rece;
Intr-o tigaie se pune ceapa la calit in unt,se lasa catava minute la foc domol,dupa care se adauga faina;
Se adauga dovleceii scursi de apa,se lasa catava minute la calit,timp in care se amesteca,dupa care se adauga 1,5-2 litri supa pui,lasandu-se la fiert cca 15-20 minute;
Legumele fierte se paseaza,la blender sau cu mixerul se adauga din nou in supa si se dau la foc domol;
Compozitia se drege cu ouale amestecate cu laptele,cu smantana,iaurt,se asezoneaza,se pune in oala, se da un clocot,se adauga patrunjelul.
Sfat: cand serviti supa,dupa ce o incaliziti,adaugati in ea cascaval ras si crutoanele.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii