Pentru aceasta reteta recomand sa ai un blender.
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei.
Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare, la fel si telina, se adauga peste ceapa calita, pune putina apa sa nu se prinda de fund. Dupa cateva minute pune aproximativ 50 ml de lapte si putin delikat lasa sa fiarba aprox 10 - 15 min. Amesteca sa nu se prinda de fund.
Lasa sa se raceasca putin, toaca patrunjelul. Pregateste blenderul si dupa aceea pune toata compozitia in el plus patrunjelul si lasa aproximativ 3 - 5 min sa se faca o crema consistenta.
Toarna crema din blender in cratita, pune-o din nou pe foc dar sa fie domol si adauga smantana, restul de lapte, catelul de usturoi pisat si amesteca din cand in cand sa nu se prinda. Mai lasa inca 10 - 15 min. La sfarsit daca mai vrei mai pune putina sare.
Crutoanele sunt foarte bune si daca se fac din paine prajita mai proaspata daca nu ai mai veche in casa.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii