Dovleceii se spala,se taie capetele,se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa in care se va adauga faina inmuiata in apa rece ,patrunjelul,ceapa taiata cubulete,ardeiul gras curatat de seminte,cotor si putin lapte pentru ca dovleceii sa-si pastreze culoarea.Dupa ce au fiert,se vor trece prin sita , iar pasta obtinuta se amesteca cu zeama ramasa si se va adauga sosul obtinut din smantana, unt si galbenusul de ou.Se va reincalzi putin si se va potrivi de sare si piper alb.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii