Se curata si se taie legumele in bucati mai mari. In 3 litri de apa cu putina sare se fierb legumele, aproximatic 30 minute, se adauga sare, piper, concentratul si uleiul.
Dupa ce s-a racorit putin se mixeaza amestecul (se da prin sita). Adaugati laptele clocotit, puneti smantana si galbenusul intr-o supiera si turnati supa crema amestecand usor.
Taiati painea cubulete, puneti intr-o tigaie antiaderenta uleiul de masline, prajiti putin crutoanele si condimentati-le.
Garnisiti supa cu frunzulite de patrunjel si pudrati cu putina paprika.
Pofta buna.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii