SUPA CREMA DE DOVLECEI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg dovlecei
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou-galbenusul
  • 200 g smantana
  • 1 lingurita sare.

Mod de preparare

Dovleceii curatati, taiati cubulete, se fierb intrun litru de apa, in care am adaugat faina desfacuta cu putina apa rece(faina se freaca cu putina apa rece sa devina ca o smantana). Dupa ce a fiert, se trece fiertura prin sita, sau se foloseste blenderul, se adauga untul, galbenusul frecat cu smantana, se potriveste de sare, adaugam verdeata marunt tocata si gata de servire!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise