Dovleceii, morcovul si ceapa se curata, se taie bucati si se pun la fiert cu 1 1/2 l apa si un praf de sare.
Dupa ce dovleceii, morcovul si ceapa au fiert se strecoara si se dau toate prin masina de tocat.
Pasta rezultata se pune in apa care au fiert si se completeaza cu apa fierbinte pana la 1 1/2 l cat a fost initial. Se adauga laptele si untul si se mai da 2-3 clocote.
Se ia de pe foc si se drege cu smantana. Se presara patrunjel si piper dupa gust.
Se serveste cu crutoane facute din paine taiata sub forma de cuburi si rumenita in cuptor.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii