Dovleacul se taie in patratele mai mari, ceapa si ghimbirul in patratele mici
Portocala se cojeste cu un cutit, coaja sa fie foarte subtire, apoi se curata si partea alba de pe portocala, portocala se taie in felii
se pune ceapa si ghimbirul la calit in unt, se caleste sticlos, se adauga patratelele de dovleac se mai caleste 3-4 min, se stinge cu nectarul de portocale si zeama de legume, se adauga 1/3 de lingurita de scortisoara macinata, se fierbe acoperit la foc mediu 30 min.
se ia de pe foc se paseaza, se introduc cojile si feliile de portocale si se lasa la tras 15 min.
se scot felii si cojile de portocale si se arunca, se potriveste de sare si piper.
feliile de paine se taie patratele si se prajesc crutoane in unt ele se condimenteaza cu restul de scortisoara si sare se pun pe o hartie de bucatarie.
se bate smantana pana devine groasa.
supa se serveste in farfurii, se presara crusoane, se adauga smantana batuta si se orneaza cu o frunza de patrunjel
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii