Dovleacul se taie in patratele mai mari, ceapa si ghimbirul in patratele mici
Portocala se cojeste cu un cutit, coaja sa fie foarte subtire, apoi se curata si partea alba de pe portocala, portocala se taie in felii
se pune ceapa si ghimbirul la calit in unt, se caleste sticlos, se adauga patratelele de dovleac se mai caleste 3-4 min, se stinge cu nectarul de portocale si zeama de legume, se adauga 1/3 de lingurita de scortisoara macinata, se fierbe acoperit la foc mediu 30 min.
se ia de pe foc se paseaza, se introduc cojile si feliile de portocale si se lasa la tras 15 min.
se scot felii si cojile de portocale si se arunca, se potriveste de sare si piper.
feliile de paine se taie patratele si se prajesc crutoane in unt ele se condimenteaza cu restul de scortisoara si sare se pun pe o hartie de bucatarie.
se bate smantana pana devine groasa.
supa se serveste in farfurii, se presara crusoane, se adauga smantana batuta si se orneaza cu o frunza de patrunjel
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii