Intr-o cratita mare, se incalzeste uleiul la foc potrivit.Se adauga ceapa si se prajeste 5 min sau pana cand devine aurie, amestecand des.
Se curata, se scoate miezul si se taie felii subtiri 3 (1/2) mere . Se adauga in cratita impreuna cu dovleacul, cartoful, praful de curry, ghimbirul, sarea si scortisoara si se amesteca bine.Se adauga 3 cani cu apa;se acopera si se fierb la foc mic 30 de min sau pana cand dovleacul este fraged.
Se pune amestecul intr-un robot de bucatarie si se amesteca pana se omogenizeaza. Se pune inapoi in cratira, se adauga laptele si se amesteca bine. Se fierbe la foc mic pana se incalzeste.
Intre timp, se taie felii subtiri restul de 1/2 mar ( cu coaja ). Se pune supa in 4 boluri si se presara deasupra nucile caju si feliile de mar.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii