Supa crema de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida desfacuta in buchetele
  • 2 cesti supa de pui
  • 2 cesti smintina
  • 2 cesti lapte
  • 1 morcov marisor,ras
  • 2 foi dafin
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceasca piure de cartofi
  • 2 cesti brinza Cheddar ,rasa
  • boia de ardei rosu iute sau duce

Mod de preparare

Se fierbe conopida in supa si se paseaza.

Se adauga laptele,smintina,usturoiul,morcovul si dafinul;se fierbe la foc moderat.

Se adauga piureul de cartofisi se fierbe pina se ingroasa

Se scoate foaia de dafin si se da la blender

Se pune brinza si se fierbe la foc mic pina se topeste.

Se pune in supiera si se serveste cu boiaua presarata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise