Supa crema de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ai nevoie de o conopida
  • 3 cartofi
  • o ceapa
  • 2l supa de legume
  • 1 pahar de smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 morcov
  • 1 ardel gras
  • 1 telina mica
  • ulei
  • sare
  • patrunjel tocat marunt.

Mod de preparare

Desfaci conopida an buchetele pe care le lasi 15min an apa rece cu un pic de sare,dupa care le pui la fiert.

Intre timp cureti cartofii,morcovul,ardeiul,telina si le tai cubulete si le pui la fiert separat.

Conopida si legumele fierte le treci printr-o sita deasa sau daca este blender le poti face pasta cu ajutorul lui. Conopida nu se pune toata la pisat ci oprim cateva bucatele.

In piureul rezultat adaugam si ceapa calita an ulei. Subtiem piureul cu supa de legume si o lasi sa fiarba 15 min. La sfarsit an supa fierbinte adaugam smantana batuta cu galbenusurile. Se sareaza dupa gust.supa se serveste cu bucatele de conopida anauntru. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise