Am spalat conopida si am desfacut-o in buchetele, pe care le-am lasat cca 15 minute in apa rece cu sare. Intre timp am curatat cartofii si i-am taiat in cubulete, morcovul, ardeiul, albitura si telina curatate le-am pus sa fiarba bine.
Conopida am fiert-o separat in apa cu sare. Cand au fiert legumele le-am strecurat si le-am transformat in piure (nu uitam sa pastram cateva buchetele de conopida pentru decor). Am calit ceapa in putin ulei peste care am adaugat piureul, am stins cu supa de legume si am lasat sa mai fiarba la foc mic inca 15 minute.
La sfarsit, in supa fierbinte, am adaugat smantana batuta cu galbenusurile, lingurita de mustar si sarea.
Supa o servim decorata cu conopida si patrunjel verde proaspat, tocat marunt, alaturi de crutoane de paine prajita.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii