• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.
• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad.
• Transformam ciupercile in piure, pasandu-le in blender impreuna cu 200 ml supa.
• Restul de supa il punem la fiert, iar cand clocoteste turnam piureul de ciuperci.
• Fierbem 5-6 minute, adaugam sare, piper, zahar si oprim focul. Adaugam smantana.
• Cand servim ornam cu felii de ciuperci si verdeata tocata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii