Se marunteste ceapa si se pune la calit, ciupercile curatate se pun peste ceapa, se adauga oregano si se lasa la calit. Dupa ce incep ciupercile sa lase apa se caleste sub capac circa 10 minute. Apoi se adauga orezul, patrunjelul, sarea, piperul si supa de legume. Se lasa sa fiarba. Cand toate sunt fierte se mixeaza si se serveste,
Pofta buna.
E o supa gustoasa si satioasa si foarte aromata, care spre deosebire de supele clasice nu contine smantana grasa sau alt fel de lactate. Orezul este folosit pentru a ingrosa aceasta supa si ne ajuta sa obtinem acea textura fina.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii