- Se toacă mărunt ciupercile, ceapa şi usturoiul.
- se încinge uleiul într-o oală, iar apoi se topeşte untul în el.
- se adaugă apoi ceapa şi usturoiul.
- aşteptăm 2-3 minute, iar apoi adăugăm ciupercile. Călim totul 5 minute la foc iute, amestecând în continuu.
- adăugăm făina şi omogenizăm, după care turnăm supa de pui caldă . Punem frunzele de dafin şi sarea, iar apoi lăsăm la fiert 10 minute.
- răcim supa înainte de a pasa conţinutul cu blenderul. Adăugăm piperul şi smântâna. Omogenizăm, după care încălzim din nou şi punem în farfurie. Se serveşte cu crutoane.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii