Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se pune frunza de dafin si se adauga supa de pui fierbinte . Separat se desface faina cu putina supa calda fara sa se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert supa se paseaza ciupercile, se adauga si faina si se mai pune un pic pe foc. La sfarsit se pune smantana desfacuta separat cu putina supa racita sau se pune smantana direct in farfurie. Se orneaza cu felii de ciuperci si ciupercute intregi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii