Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se pune frunza de dafin si se adauga supa de pui fierbinte . Separat se desface faina cu putina supa calda fara sa se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert supa se paseaza ciupercile, se adauga si faina si se mai pune un pic pe foc. La sfarsit se pune smantana desfacuta separat cu putina supa racita sau se pune smantana direct in farfurie. Se orneaza cu felii de ciuperci si ciupercute intregi.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii