1. Ceapa se curata de coaja si se taie marunt.
2. Se pune untul intr-o oala, se adauga feliile de ceapa si se lasa la calit pana ce ceapa va deveni aurie. Se adauga faina si se amesteca putin, apoi se stinge cu supa de pui. Se sareaza, pipereaza si se lasa la fiert pentru 20 de minute, sub capac.
3. Se preincalzeste cuptorul la 250*C.
4. Se prajeste painea, se taie cubulete, pe care le prajim putin intr-o tigaie cu ulei, se pune in farfurii termorezistente. Supa fiarta se toarna in farfurii peste paine, se adauga putin cognac si se presara branza Gruyere in fiecare farfurie de supa. Se pun apoi farfuriile de supa la cuptor si se lasa la copt timp de 5 minute, pana ce branza va deveni aurie. Se scot farfuriile si supa se serveste imediat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii