Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici.
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici.
Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare.
Dupa ce fierb cartofii, se adauga smantana si se paseaza supa cu blenderul pana devine catifelata.
Se asezoneaza supa cu sare, piper si nucsoara.
Se taie boabele de porumb de pe stiulete si se amesteca in supa.
Se frige baconul si se taie marunt.
Se serveste supa cu bacon si patrunjel verde.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii