Supa crema de cartofi cu bacon

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de cartofi cu bacon

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1 pastarnac mic
  • 1 telina mica
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de smantana
  • 1 galbenus de ou
  • sare, piper, boia de ardei

Mod de preparare

Legumele curatate,spalate si taiate cubulete le punem la fiert in apa cu sare, apoi le pasam cu blenderul , pana cand obtinem o crema.

Amestecam smantana cu galbenusul de ou.

Punem crema obtinuta la foc mic adaugand amestecul de smantana cu galbenus de ou, sare si piper amestecand continuu timp de 5 min.

Baconul il tragem in tigaie pana devine crocant.

Supa-crema de cartofi se serveste calda impreuna cu baconul crocant, boia de ardei dulce/iute si patrunjel verde tocat fin.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise