Spălăm și curățăm legumele: morcovii ți pătrunjelul îi tăiem rondele, ceapa fâșii, cartofii, țelina și ardeiul cubulețe. Apoi le punem la fiert într-o oală și adăugăm apă cât să le acopere (cca. 1,5 l) și le lăsăm pe foc până s-au fiert.
După ce s-au fiert le punem într-un blender împreună cu lichidul rămas și le mixăm până devine totul omogen. Crema de legume se pune apoi înapoi în oală și se mai dă un clocot. Între timp, tăiem și baconul cubulețe, îl prăjim în puțin ulei și îl adăugăm în compoziția din oală. La final condimentăm cu sare și piper și adăugăm și frunza de pătrunjel.
Se servește fierbinte cu smântână și crutoane.
(http://jurnalretete.blogspot.ro/2013/12/supa-crema-de-cartofi.html)
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii