Se spala bine cartofii si se pun la fiert cu coaja. Cand au fiert se curata si se paseaza bine si se amesteca cu lapte cald si unt (sau margarina).
Separat se pune la fiert bulionul de carne si cand clocoteste se adauga pireul de cartofi, amestecand pana la omogenizare.
Intr-un bol se bate oul cu smantana si se adauga treptat putina supa fierbinte amestecand mereu si se pune apoi in bulionul de carne.
Pe deasupra se presara patrunjel tocat marunt, sare si piper.
Se serveste fierbinte.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii