Sotam ceapa in unt sau ulei pana devine translucida,apoi o introducem la fiert cu 500ml.de apa si celelalte legume.recomand fierberea in oala sub presiune,pentru ca brocoli sa isi pastreze toate aromele.In oala sub presiune ,legumele se fierb cam 20 de minute.Intr-un vas obisnuit,pana cand legumele devin foarte moi si se sfarama cu usurinta.Dupe ce au fiert legumele,se separa de zeama si se mixeaza.Separat desfacem faina in putina apa rece,apoi se amesteca cu zeama in care au fiert legumele.se introduc legumele mixate si se pun din nou la foc pentru cateva clocote.se amesteca incontinuu,pentru a nu se prinde.Se adauga sare si piper dupa gust.Se serveste fierbinte sau rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii