Se curata ceapa, morcovii si cartofii si brocoli.
Brocoli se desparte in buchetele, iar tulpina de la brocoli se curata de partea mai tare, si se foloseste interiorul potrivit de moale.
Buchetelele de brocolo se spala si se pun deoparte intr-o strecuratoare, iar restul de legume se pun in apa fiarta cu sare.
Cand legumele sunt aproape fierte se pun si buchetelele de brocoli pentru ca acestea fierb foarte repede.
Dupa ce si brocoli a fiert se iau cu o paleta pentru spuma si se pun intr-o oala. Zeama in care au fiert legumele se pastreaza pentru ca ao sa o folosim sa diluam crema de legume.
Intr-o cratita punem untul sa se topeasca si usturoiul zdrobit pe care il zdrobim putin si adaugam o lingura din zeama in care au fiert legumele. Usturoiul cu untul se pun peste legumele scurse.
Se paseaza legumele cu un blender, adaugam iaurtul si condimentele.
La sfarsit se adauga din zeama in care au fiert legumele pana cand se obtine consistenta dorita.
La fel de gustoase sunt si celalalte retete de pe blogul meu: http://laupasca.blogspot.com !
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii