Se pun rădăcinoasele la fiert (curăţate, spălate si tăiate). Peste 10-15 minute se adaugă restul legumelor. Se lasă la fiert până ce se înmoaie toate ingredientele, apoi se ia de pe foc. Cartofii şi câteva bucheţele de brocoli fiert se pun deoparte, iar restul compoziţiei se dă cu blenderul până ce se obţine o cremă fină. Separat se bat cele două ouă împreună cu smântâna. Treptat se adaugă la supa cremă oul cu smântâna, amestecând continuu. La final am pus cartofii tăiaţi cubuleţe şi bucheţelele de brocoli.
Supa se poate servi cu crutoane de pâine, tărâţe de grâu sau simplă.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii