SUPA CREMA DE BROCOLI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 2 lingurite ulei de masline;
  • * 1 ceapa medie;
  • * 4 catei de usturoi feliati;
  • * 1 telina mijlocie;
  • * 2 cani supa de pui;
  • * 5 buchetele de broccoli tocate marunt;
  • * 1/4 cana macaroane;
  • * 1/2 lingurita sare;
  • * 1/4 lingurita piper;
  • * 1/2 cana lapte degresat;
  • * 1/2 lingurita cimbru.

Mod de preparare

Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins, se adauga ceapa si telina si se calesc timp de 5 minute.

Adauga usturoiul feliat si mai lasa pe foc inca un minut.

Broccoli, macaroanele, supa, sarea si piperul se adauga continutului deja format si se aduce la fierbere, acoperindu-se cu un capac. Se lasa pe foc timp de 20 de minute, amestecandu-se din cand in cand.

Se subtiaza cu laptele degresat, condimentandu-se cu cimbru. Se mai pune pe foc inca 5 minute. Se poate servi fie calda, fie rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise