Se pune uleiul de masline intr-o tigaie, iar dupa ce s-a incins, se adauga ceapa si telina si se calesc timp de 5 minute.
Adauga usturoiul feliat si mai lasa pe foc inca un minut.
Broccoli, macaroanele, supa, sarea si piperul se adauga continutului deja format si se aduce la fierbere, acoperindu-se cu un capac. Se lasa pe foc timp de 20 de minute, amestecandu-se din cand in cand.
Se subtiaza cu laptele degresat, condimentandu-se cu cimbru. Se mai pune pe foc inca 5 minute. Se poate servi fie calda, fie rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii