Broccoli se desface in buchetele si se spala. Sparanghelului i se inlatura partea lemnoasa si se fierbe in apa cu sare aproximativ 10 minute. Cand este fiert, dar nu moale se scoate in apa rece. (pentru a-si pastra culoarea verde) Separat, se pune broccoli sa fiarba in apa cu sare pentru 5-7 minute, dupa care se scoate in apa rece. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se toaca. Intr-o cratita se incalzeste untul, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se calesc. Cand sunt gata se pun in robotul de bucatarie impreuna cu broccoli si sparanghelul. Se adauga oul crud si 4 linguri de smantana si se mixeaza bine. Separat, se pune cubul de concentrat in care a fiert broccoli, se adauga si din apa in care a fiert sparanghelul. Se adauga treptat supa crema mixata. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se serveste cu smantana si crutoane. Se decoreaza cu buchetele de broccoli fierte. Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii