Mai intai ne ocupam de cartofi pe care ii vom spala bine, apoi ii vom curata si taia in cubulete.
Mai intai ne ocupam de cartofi pe care ii vom spala bine, apoi ii vom curata si taia in cubulete. Luam broccoli, il vom desface, tulpina o vom da deoparte, iar restul vom taia buchetele. Tulpina o vom curata de partea tare, lemnoasa si ce ramane o vom taia cubulete.
Intr-o oala vom topi untul in care vom cali ceapa care a fost tocata mai grosier si usturoiul care am fost taiat rondele. Dupa aproximativ un minut,vom adauga si cartofii, lasam putin sa se caleasca si vom pune si apa calda, vegeta, apoi vom asezona dupa gust. Dupa ce supa a inceput sa fiarba, o vom lasa in jur de 7 minute, doar cat legumele sa fie fierte, apoi vom inchide focul. Vom mixa supa in blender sau vom folosi mixerul vertical, dar inainte vom scoate cateva buchetele de broccoli, pentru a decora supa la servire. Operatia de mixare va dura pana cand supa noastra va deveni ca o pasta. Vom pune pasta obtinuta in oala si vom adauga crema si lasam sa mai fiarba 1-2 minute, dupa care se poate servi. Este foarte gustoasa si satioasa, asta pentru faptul ca are in compozitie si cartofi. Pentru decor folositi din buchetele de broccoli oprite pentru acest scop sau altceva, ceea ce doriti.
Va doresc: Pofta buna!
Specific: Iordania
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii