Supa crema de broccoli

Mai intai ne ocupam de cartofi pe care ii vom spala bine, apoi ii vom curata si taia in cubulete.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de broccoli

Ingrediente

  • 500 g broccoli
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 g unt
  • 2 cartofi mijlocii
  • (aprox. 250-300g)
  • 70 ml crema prentu gatit
  • 850 ml apa calda
  • sare
  • piper
  • 2 linguri vegeta de casa( de legume)

Mod de preparare

Mai intai ne ocupam de cartofi pe care ii vom spala bine, apoi ii vom curata si taia in cubulete. Luam broccoli, il vom desface, tulpina o vom da deoparte, iar restul vom taia buchetele. Tulpina o vom curata de partea tare, lemnoasa si ce ramane o vom taia cubulete.

Intr-o oala vom topi untul in care vom cali ceapa care a fost tocata mai grosier si usturoiul care am fost taiat rondele. Dupa aproximativ un minut,vom adauga si cartofii, lasam putin sa se caleasca si vom pune si apa calda, vegeta, apoi vom asezona dupa gust. Dupa ce supa a inceput sa fiarba, o vom lasa in jur de 7 minute, doar cat legumele sa fie fierte, apoi vom inchide focul. Vom mixa supa in blender sau vom folosi mixerul vertical, dar inainte vom scoate cateva buchetele de broccoli, pentru a decora supa la servire. Operatia de mixare va dura pana cand supa noastra va deveni ca o pasta. Vom pune pasta obtinuta in oala si vom adauga crema si lasam sa mai fiarba 1-2 minute, dupa care se poate servi. Este foarte gustoasa si satioasa, asta pentru faptul ca are in compozitie si cartofi. Pentru decor folositi din buchetele de broccoli oprite pentru acest scop sau altceva, ceea ce doriti.

Va doresc: Pofta buna!

Specific: Iordania

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise