Am curatat ceapa si am pus-o intreaga in oala, pentru gust, ulterior am scos-o afara.
Am curatat, spalat cartofii si pastarnacul. Cartofii i-am taiat cubulete, iar pastarnacul rondele. Le-am pus in oala la fiert.
In timpul acesta, am desfacut broccoli in buchetele, l-am spalat si l-am pus 10-15 minute in apa rece cu sare.
Cand celelalte legume sunt pe jumatate fierte, am adaugat buchetele de broccoli si le-am lasat sa fiarba toate impreuna.
Dupa ce au fiert, am scos si aruncat ceapa, iar celelalte legume le-am pus intr-un castron. Am facut un pireu din ele, adaugand sare si ulei.
Cand pireul este gata, il adaug in oala. Omogenizez, las sa dea intr-un clocot, potrivesc de sare si apoi sting focul.
Am presarat patrunjel verde. Pentru ca ne place mai acruta, am adaugat si zeama de lamaie.
Se poate servi cu crutoane.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii