SUPA-CREMA DE AVOCADO

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3/4 l. supa de pui,
  • 2 avocado coapte
  • sare,
  • piper alb,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • patrunjel verde tocat;

Mod de preparare

1. Se curata avocado de coaja, se taie in jumatate si se scot samburii, apoi se mixeaza..

2. Supa de pui se pune la fiert pana ce incepe sa clocoteasca. Se ia de pe foc si se adauga piureul de avocado si se amesteca bine pana cand piureul se omogenizeaza cu supa de pui. Se potriveste de sare, piper si adauga zeama de lamaie. Se mai pune la foc pentru cateva minute pana cand supa va da primul clocot. Inainte de servire se adauga in supa patrunjelul verde tocat si se serveste cu crutoane, pe care, inainte de a le praji in ulei, le ungem cu ketchup, asa vor da o savoare deosebita supei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise