1. Se curata avocado de coaja, se taie in jumatate si se scot samburii, apoi se mixeaza..
2. Supa de pui se pune la fiert pana ce incepe sa clocoteasca. Se ia de pe foc si se adauga piureul de avocado si se amesteca bine pana cand piureul se omogenizeaza cu supa de pui. Se potriveste de sare, piper si adauga zeama de lamaie. Se mai pune la foc pentru cateva minute pana cand supa va da primul clocot. Inainte de servire se adauga in supa patrunjelul verde tocat si se serveste cu crutoane, pe care, inainte de a le praji in ulei, le ungem cu ketchup, asa vor da o savoare deosebita supei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii