Se pregateste supa de pui , se strecoara si se pune arpacasul la fiert in supa respectiva, la foc mic.
Se caleste ceapa maruntita in unt si se adauga arpacasului cand acesta este fiert bine.
Faina se amesteca bine cu laptele si se toarna peste supa amestecand continuu.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Optional se poate adauga si puiul din care am facut supa, curatat de oase si maruntit.
Este cea mai buna supa de arpacas pe care pana si copii o adora.
Pofta mare!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii