Supa crema de ardei kapia si rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de ardei kapia si rosii

Ingrediente

  • 4 ardei kapia rosii
  • 4 rosii mari
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina + 2 tije telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • oregano
  • 3 lingurite ulei de masline
  • taietei

Mod de preparare

Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa.

Este ideal sa punem un capac deasupra oalei.

Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala deoparte si o lasam 3-4 minute.

Pasam totul bine cu blenderul pana obtinem o crema densa.

Adaugam condimentele, patrunjelul verde tocat si uleiul.

Mai lasam pe foc 10 minute si gata-i supa :)

Servim cu taietei fierti 2 minute in apa cu sare si ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise