Toate legumele si zarzavaturile se curata, se spala bine, se taie in 2-3 bucati si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Este ideal sa punem un capac deasupra oalei.
Cand au ajuns aproape de finalul fierberii si apa a mai scazut, dam oala deoparte si o lasam 3-4 minute.
Pasam totul bine cu blenderul pana obtinem o crema densa.
Adaugam condimentele, patrunjelul verde tocat si uleiul.
Mai lasam pe foc 10 minute si gata-i supa :)
Servim cu taietei fierti 2 minute in apa cu sare si ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii