Taiem legumele cubulete si stoarcem portocalele. Intr-o oala punem uleiul de masline impreuna cu o cescuta de apa ferbinte, adaugam legumele si lasam sa fiarba pe foc mediu amestecand timp de 7-8min. Punem apa fierbinte pana acoperim legumele si mai lasam la fiert 15min. Mixam bine legumele cu mixerul pana se fece o crema fina, punem sare dupa gust si sucul de portocale. Amestecam si mai lasam la fiert pe foc mic 3-4min., tragem oala de pe foc si servim. Va urez pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii