Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli.
Intr-o craticioara punem la fiert apa cu putina sare si apoi adaugam broccoli. Lasam sa fiarba 7-8 minute. Nu trebuie sa fie foarte moale. Intre timp calim in ulei ceapa taiata marunt.
Dupa ce s-a fiert broccoli, se strecoara dar pastrand apa in care a fiert. Intr-un castron punem broccoli adaugam ceapa calita, smantana si sarea si piperul si le blendarim cu un blendar vertical. Zeama in care a fiert o folosim pentru a subtia supa cat de mult dorim( mai subtire sau mai groasa ca consistenta).
Se serveste calda cu smantana si/sau cu branza sarata.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii