Sfat: se pot folosi legume proaspete, pentru un gust mai deosebit, dar in lipsa merg si congelate
Ceapa se curata, se spala si se taie foarte marunt, se caleste foarte putin in ulei de masline, dupa care se adauga o cescuta de apa si se lasa la fiert pina se inmoaie;
Legumele, mai putin broccoli si conopida, se curata, se spala si se taie cubulete, dupa care se adauga peste ceapa calindu-se cca 1 minut;
Dupa ce legumele sunt calite, se adauga apa clocotita in functie de cit de zemoasa vrem sa iasa supa, se asezoneaza, cu sare si piper,si se fiebe cca 10 minute;
Broccoli si conopida se curata , se desfac in buchetele mici si se pun peste legumele fierte, continuind fierberea doar 3 minute, dupa care se pune capacul la oala si se opreste fireberea;
Recomand consumul la cca 15 minute de la gatire, deci nu imediat, pentru intrepatrunderea gusturilor;
Pentru cei care nu sunt la dieta se poate pune si putina smanatana la servire.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii