Cepele se curata ,se taie marunt sau se dau prin razatoarea mare si se inabusa in ulei.Se sting cu 2 litri si jumatate de apa,apoi se adauga morcovul,patrunjelul si cartofii taiati in felii rotunde.Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc slab,circa 30 minute,pana se fierbe zarzavatul.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii