Se pun mai intai ciupercile la hidratat intr-un bol cu apa, in cazul in care folosim ciuperci deshidratate asiatice. Se incalzeste un pic wok-ul sau vasul in care se va prepara supa, se pune uleiul la incins. Cand este foarte bine incins, se adauga radacina de ghimbir tocata, cateii de usturoi intregi si pigmentul rosu. Se scot cand incep sa ne usture un pic ochii ! Se pastreaza pentru a se adauga la urma pentru cine doreste, dar nu e obligatoriu. Se caramelizeaza repede ardeii taiati fasii pe lung si morcovul taiat lamele. Se adauga supa de carne sau apa calda si concentratul de carne, ciupercile, o lingurita de sos de soia. Peste 5 minute se adauga taiteii de orez, mierea sau zaharul sau sosul thai, otetul de orez. Cand taiteii sunt fierti se adauga crevetii decorticati, se fierb inca 2-3 minute. Se serveste cu frunze de coriandru.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii