Avem nevoie de o farfurie de frunze de fetica, 2 cartofi, 50 g unt, o cana de smantana, sare si piper dupa gust. Intr-o cratita se topeste untul si se adauga frunzele de fetica tocate marunt. Se lasa sa se inmoaie putin si se adauga si cartofii taiati cubulete. Adaugati aproximativ un litru de apa si lasati sa scada timp de o jumatate de ora. Adaugati sare si piper dupa gust. Inainte sa se ia de pe foc, se adauga smantana si o mana de frunze de fetica intregi sau taiate pe jumatate si se acopera. Se serveste simpla sau cu paine neagra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii