Supa africana de alune

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 linguri ulei de masline
  • -2 cepe medii, tocate marunt
  • -2 ardei grasi rosii, mari, taiati marunt
  • -4 catei de usturoi, pisati
  • -800 grame rosii cuburi din conserva
  • -8 cani supa de legume (preparata din cuburi)
  • -1/4 lingurita piper
  • -1/4 lingurita pudra de chili
  • -2/3 cana unt de arahide
  • -1/2 cana orez brun

Mod de preparare

Intr-o oala mare se incalzeste uleiul la foc mediu spre mare. Se caleste ceapa si ardeii pana capata o nuanta aurie si se inmoaie usor, iar la urma se adauga usturoiul pentru a preveni arderea acestuia. Se adauga rosiile, supa de legume, piperul si pudra de chili.

Se reduce focul si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute, fara capac.

Se adauga orezul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba pentru inca 15 minute sau pana cand orezul capata consistenta dorita. Se incorporeaza untul de arahide si se amesteca bine.

Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise