Intr-o oala mare se incalzeste uleiul la foc mediu spre mare. Se caleste ceapa si ardeii pana capata o nuanta aurie si se inmoaie usor, iar la urma se adauga usturoiul pentru a preveni arderea acestuia. Se adauga rosiile, supa de legume, piperul si pudra de chili.
Se reduce focul si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute, fara capac.
Se adauga orezul, se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba pentru inca 15 minute sau pana cand orezul capata consistenta dorita. Se incorporeaza untul de arahide si se amesteca bine.
Pofta mare!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii