Cureti, speli morcovul si restul legumelor. Morcovul, ardeiul si usturoiul ii inabusi in ulei si putina apa sub capac(in cratita in care vrei sa faci supa). Cand s-au muiat pe jumatate, pui apa fiarta(cantitatea depinde de cata supa vrei sa faci, dar ingredientele sunt pentru 3 litri de supa),cand apa incepe sa clocoteasca pui fasolea, conopida si tijele de telina. Dupa cateva clocote adaugi boabele de orez. Intr-un bol freci foarte bine smantana cu galbenusul de ou. Inainte sa le torni in cratita, acresti supa cu zeama de lamaie(dupa gust). Adaugi piper, sare. DE RETINUT: Ca smantana sa nu se branzeasca iei din supa calda cu polonicul si torni peste compozitia de smantana si galbenus, le amesteci foarte bine si apoi le torni in supa! Lasi supa sa mai dea in 2, 3 clocote apoi o opresti si pui verdeata(cat crezi ca e nevoie). Aceasta este o supa pe care am conceput-o cu ce ingrediente aveam in casa(cele de mai sus), s-a dovedit a fi o supa foarte buna, pe placul familiei mele. Va doresc pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii