Spala puiul si indeparteza pielea si grasimea
Pune puiul intr-o oala, adauga legumele, dafinul, apa si fierbe acoperit, ca sa nu se evapore apa, pana ce carnea si legumele sunt facute. Scoate spuma cand e necesar.
Scoate puiul pe o farfurie. Strecoara supa si pune-o la fiert intr-o oala curata. Cand incepe sa fiarba adauga orezul, sare, piper, oregano, ulei si lasa pana cand orezul e fiert (cam 20 minute). Ia oala de pe foc.
In timpul acesta scoate carnea de pe oase.
Intr-un castron bate bine albusurile. Adauga amestecand: galbenusurile, apa si sucul de lamaie. Pune foarte incet supa fierbinte (in total cam o cana) amestecand incontinuu. Ai grija sa nu pui multa supa fierbinte deodata, pentru ca se branzeste oul. Adauga oul in supa amestecand incontinuu.
Adauga carnea de pui in supa si seveste.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii