Ceapa, morcovii, mazarea si cartofii se calesc in unt cu putina supa de oase.
Se lasa sa fiarba pana se inmoaie apoi se paseaza si se pun din nou la fiert si supa de oase ramasa .Se adauga,orezul ; salata si macrisul, se mai lasa la fiert 10 min si se da vasul la o parte. Se amesteca galbenusurile cu laptele si se toarna in crema amestecand continuu.S e mai tine vasul pe foc 5 min , apoi se adauga sarea.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii