1.Se taie șunca cuburi mici.
2. 1/2 de ardei chili se taie in două se curăță și se taie mărunt, după care se prăjește în ulei.
3. Se taie legumele și ciupercile cuburi mici și se pun împreună cu șunca la călit.
4. Se taie mugurii de bambus și se adaugă și ei la călit pentru câteva minute.
5. Se adaugă zeama de carne, sosul de soia și oțetul și se fierbe acoperit la foc mic timp de 5 min.
6. Amidonu(făina) se amestecă cu puțină apă și se leagă supa cu ea.
7. Se condimentează și este gata.
sfat : se poate servi cu aluat fiert pe aburi
- circa 150 kcal per porție
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii