SUPĂ DE CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. ciuperci
  • 50 gr. unt
  • 1 ceapă
  • 100 gr. smântână
  • 1 lingură de făină
  • pătrunjel sare
  • piper.

Mod de preparare

Se inăbuşă 10 minute ciupercile tăiate felii subţiri, cu ceapa întreagă şi untul. Se presară făină şi se adaugă 1 1/2 litri apă (sau zeamă de oase), sare, piper şi pătrunjel verde. Se lasă să fiarbă la foc domol 3/4 de oră (45 min.), după care se scoate ceapa.

Se serveşte dreasă cu smântână.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise