Căleşti în ulei ceapa tocată, adaugi dovleceii tăiaţi rondele, apoi roşiile decojite, tăiate în patru şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Înăbuşi totul 10 minute, apoi torni 1,5 l apă, potriveşti cu piper, sare şi zahăr, adaugi şi usturoiul tocat, şi foile de dafin şi laşi totul să fiarbă pe foc mic. Scoţi apoi foile de dafin, pasezi legumele fierte cu tot cu zeama în care au fiert şi adaugi în supa-cremă obţinută verdeaţa tăiată fin
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii