Setaie marunt toate legumele si se calesc in putin ulei, apoi se adauga sunca feliata, se pune un capac si se inabusa toate. Nu se intoarce decit o data. La intoarcere, se adauga 2-3 linguri de vin alb. Sunca e gata repede, deoarece este prefiarta inainte de a fi afumata.
Orezul se spala si se pune la fiert in apa multa, cu putin ulei, sare si piper. Cind e aproape fiert, se adauga legumele congelate. Se mai lasa 10 min sa fiarba impreuna, apoi se pune patrunjel tocat, si se stinge - nu se mai amesteca, sa nu se zdrobeasca.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii