Se amesteca bine ingredientele intr-un bol si se amesteca bine cu ajutorul mixerului.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt si se unge cu putin ulei se intinde compozitia pe foaia unsa cat mai subtire si se coace 10 minute. Se scoate din cuptor si se taie romburi sau patrate se lasa pe foaie si se coace inca 10 minute pana se auresc usor. Nu trebuie mult, caci susanul se face amar daca-i prea maro.
Sunt gustoase usor de facut si sanatoase.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii