sufleu de sunca cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100g suca
  • -100g ciuperci
  • -4 oua
  • -un pahar mare cu smantana
  • -1 lingura de unt
  • -100g faina
  • -3-4 linguri pesmet
  • -100g cascaval razuit
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Tai ciupercile si sunca si razui cascavalul. Lasi deoparte si faci un sos alb prin amestecarea smantanii cu faina. Pui faina putin cate putin si amesteci ca sa nu se faca cocoloasa.Separi ouale si in faina cu smantana adaugi galbenusurile, untul topit si ciupercile, sunca si o parte a cascavalului. Potrivesti gustul de sare si piper. Bati albusurile spuma si le adaugi la final, amestecand de jos in sus. Ungi cu unt orice fel de vas care merge la cuptor, presari pesmet si torni amestecul. Presari cascaval razuit si il dai la cuptor la bain marie pentru 30 de inute. Il scoti si il lasi putin sa se racoresca. Tai felii si le servesti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise