sufleu de sunca cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100g suca
  • -100g ciuperci
  • -4 oua
  • -un pahar mare cu smantana
  • -1 lingura de unt
  • -100g faina
  • -3-4 linguri pesmet
  • -100g cascaval razuit
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Tai ciupercile si sunca si razui cascavalul. Lasi deoparte si faci un sos alb prin amestecarea smantanii cu faina. Pui faina putin cate putin si amesteci ca sa nu se faca cocoloasa.Separi ouale si in faina cu smantana adaugi galbenusurile, untul topit si ciupercile, sunca si o parte a cascavalului. Potrivesti gustul de sare si piper. Bati albusurile spuma si le adaugi la final, amestecand de jos in sus. Ungi cu unt orice fel de vas care merge la cuptor, presari pesmet si torni amestecul. Presari cascaval razuit si il dai la cuptor la bain marie pentru 30 de inute. Il scoti si il lasi putin sa se racoresca. Tai felii si le servesti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise