Freci margarina cu galbenusurile, adaugi smantana, branza si sunca. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si presari si putin piper. Rastorni intr-o forma unsa cu margarina si tapetata si dai la cuptor 30 min. la foc potrivit.
Intre timp faci sosul. Cureti ciupercile si le pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata le scurgi de zeama si le tai nu foarte marunt. Topesti margarina, presari faina, adaugi ciupercile si le calesti. Torni si din zeama in care au fiert si putin lapte sa se lege. Dupa ce s-a copt sufleul se serveste cu sosul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii