Sufleu de macaroane cu sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt 4 portii
  • 300 g macaroane, sare
  • 100 g sunca fiarta taiata felii
  • 1 rosie
  • 1 legatura de busuioc
  • 100 g cascaval Gounda sau Edam, piper macinat
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 120 ml lapte
  • 40 g unt

Mod de preparare

1- se clocoteste intr-un vas o cantitate suficienta de apa cu sare, se adauga macaroanele si se fierb in functie de instructiunile de pe ambalaj.

2-se taie cubulete sunca si rosiile spalatae.Se spala busuiocul, se aleg frunzele si se toaca marunt.Se da cascavalul pe razatoare.

3- se strecoara si se scurg macaroanele.Se amesteca sunca, rosiile, macaroanele si busuiocul intr-un vas si se condimenteaza dupa gust.

4- se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.Se amesteca ouale, smantana,cascavall si laptele si se condimenteaza cu sare si piper.

5-Se unge cu unt un vas termorezistent.Se toarna macaroanele in acesta si se adauga amestecul de smantana cu cascavalul.Untul ramas se presara peste, se introduce la cuptor si se coace timp de 30 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise