Fasolea se curata,se spala,se pune le fiert in apa cu sare;
Se pune o tigaie la incins,se adauga uleiul, faina,se lasa 1-2 minute,timp in care amestecam continuu,se stinge cu lapte si se lasa sosul pe foc pana se ingroasa,amestecand sa nu se prinda;
Se da sosul deoparte,iar cand s-a racit,se incorporeaza galbenusurile unul cate unul,telemeaua rasa prin razatoare,fasolea scursa de apa,albusurile batute spuma,se omogenizeaza,se potriveste de sare si piper;
Un vas termorezistent,uns in prealabil cu unt,se tapeteaza cu pesmet,dupa care se adauga compozitia de mai sus,se da la cuptor si se coace la foc potrivit,35-40 minute,pana se rumeneste.
SFAT: faina nu se lasa foarte mult,la calit,pentru ca poate dauna organismului;inainte cu 5 minute de a fi gata preparatul se poate presara putin cascaval ras deasupra.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii