Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca. Se topeste untul, se toarna faina peste el (eu am mai pus o bucata de unt) si se freaca bine. Se pune apoi din canita de lapte cate putin si se amesteca foarte bine. Se pun apoi cele 2 linguri de smantana. Daca este rece se pun pe rand cele 4 galbenusuri de ou amestecandu-se dupa fiecare foarte bine. Se adauga branza rasa amestecandu-se in continuare. Se rastoarna dovleceii intr-un castron si se paseaza. Se amesteca cu mararul tocat fin. Peste dovlecei se toarna sosul preparat si se amesteca bine. Se bat albusurile spuma si se amesteca prin rasturnare cu compozitia preparata. Se unge un vas de Yena cu unt si se rastoarna compozitia care introduce in cuptorul preincalzit.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii